Ervaringen

“Jouw presentatie is door de deelnemers als goed beoordeeld. Wij als organisatie zijn in ieder geval zeer tevreden over jou presentatie.”
Organisator na de presentatie ‘Goed slapen en Mindfulness’ voor 45 praktijkondersteuners van verschillende huisartsenpraktijken


“Het was boeiend. Ik vond het erg interessant. Over slaap wist ik al wat en dan is het erg fijn om alle informatie nog eens naar boven te halen en er ook nieuwe dingen over te horen. En zeker het Yoga Nidra gedeelte was helemaal nieuw voor mij. Je gaat zoveel bewuster over alles nadenken. Het was rustgevend. Op bepaalde momenten was is erg ontspannen voor mijn gevoel. Ik ben iemand die altijd veel nadenkt en op deze manier kon ik mijn gedachten tijdens de yoga best goed loslaten. Dan dacht ik alleen aan de dingen waarover jij vertelde of was ik met de ademhaling of het tellen bezig.
Een deelneemster na de workshop ´Yoga Nidra en beter slapen´.


“Ik heb de zwangerschapsyoga als erg fijn ervaren en ging er met plezier naar toe. De ademhalingsoefeningen vond ik erg fijn en nam ik ook mee in het dagelijks leven. Het bood mij een zekere rust. Daarnaast vond ik de yogahoudingen en oefeningen rondom mijn rug erg prettig en verhelderend. De ‘weeëndans’ die ik van jou geleerd heb neem ik nog steeds mee in het dagelijks leven. Tijdens de lessen bracht je heel veel rust, iets wat ik heel prettig vond. Ik kon aan mijzelf merken dat ik er rustig van werd na bijvoorbeeld een drukke werkdag. Daarnaast vond ik de laatste oefening tijdens de zwangerschapsyoga ook erg fijn. Kortom een fijne en prettige les.”
Een deelneemster over de zwangerschapsyogales.

%d bloggers liken dit: