Wat beweegt mij

Van betekenis zijn voor een ander is één van mijn drijfveren. Ooit ben ik begonnen als verpleegkundige en na mijn studie gezondheidswetenschappen ben ik mij meer gaan richten op preventie en voorlichting. Ik heb daardoor een brede ervaring opgedaan in de gezondheidszorg.

Naast het werken in de zorg ligt mijn passie bij yoga en mindfulness. Het helpt mij om in mijn dagelijks leven en in mijn werk beter om te gaan met moeilijke situaties. Letterlijk en figuurlijk in beweging blijven helpt om niet vast te blijven zitten in verdriet, werkstress, boosheid, teleurstelling of andere problemen.

Bij bewegen gaat het daarbij niet om de prestatie maar om het proces. Mijn missie is om yoga en mindfulness toegankelijk te maken voor iedereen die er belangstelling voor heeft. Niet ingewikkeld of zweverig maar duidelijk en simpel. Ik breng ‘meer mindfulness in het bewegen’ en ‘meer beweging in de mindfulness’.

Ik vind het belangrijk om in mijn werk professioneel en integer te handelen. Daarom ben ik aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en onderschrijf ik de Erecode voor Mindfulnesstrainers. Ik hou mijn vaardigheid bij door het volgen van bijscholingen en het lezen van vakliteratuur. Ook zet ik mij in als bestuurslid van de landelijke Vereniging voor Mindfulness (VVM). Meer over mijn opleidingen en werkervaring kun je lezen op mijn LinkedIn profiel. Ook kun je meer over mij en mijn werk volgen op Instagram en Facebook.

%d bloggers liken dit: