Over mij

Mijn naam is Corinne Embsen. Ik ben yogadocent en mindfulnesstrainer. Bewegen en gezondheid is altijd al mijn passie geweest. Mijn missie is om yoga en mindfulness toegankelijk te maken voor iedereen die er belangstelling voor heeft. Niet ingewikkeld of zweverig maar duidelijk en simpel. Ik breng ‘meer mindfulness in het bewegen’ en ‘meer beweging in de mindfulness’.

Door mijn jeugd op het Twentse platteland heb ik de liefde voor de natuur al jong en van huis uit meegekregen. Ik heb mooie herinneringen aan de spannende tochten door de Streu en het spelen op het landgoed Baasdam.

Na mijn studies HBO Verpleegkunde en Gezondheidswetenschappen, richting Preventie en Voorlichting, heb ik gewerkt in diverse werkvelden van de gezondheidszorg. Ik heb onder andere gewerkt in het ziekenhuis en in meerdere huisartsenpraktijken. Door mijn ervaring met het werken met vluchtelingen heb ik veel geleerd over andere culturen.

Tijdens het geven van de trainingen op het gebied van ‘Beter Slapen’ en ‘Mindfulness’ ben ik de positieve effecten hiervan gaan inzien. Mijn eigen ervaringen hiermee hebben mij er toe aangezet om yogadocent en mindfulnesstrainer te worden.

Ik vind het belangrijk om in mijn werk professioneel en integer te handelen. Daarom ben ik aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en onderschrijf ik de Erecode voor Mindfulnesstrainers. Ik hou mijn vaardigheid bij door het volgen van bijscholingen en het lezen van vakliteratuur op diverse gebieden zoals gezondheid, bewegen, mindfulness en verpleegkunde. Ook zet ik mij in als bestuurslid voor de landelijke Vereniging Voor Mindfulness (VVM).

Meer over mijn werkervaring en opleidingen is te zien op mijn LinkedIn profiel. Ook kun je meer over mij en mijn werk volgen op Facebook en Instagram.

Vragen of een les volgen?

info@mindfulbewegencorinne.nl
+316 515 765 07
Prins Hendrikstraat 30. 7101 CL Winterswijk
KVK nummer: 699 772 32
BIG registratie: 39005886730

%d bloggers liken dit: